Kjapt oppsummert:

Jeg har alltid snakket, skrevet og lest mye. Det var ganske opplagt at jeg måtte bli journalist. 14 år gammel begynte jeg å jobbe i Radio Spiralen i Drammen. Derfra var veien kort til TV Buskerud. Og 19 år gammel fikk jeg min første faste jobb som journalist i nyhetsavdelingen i TVNorge.

Jeg har hovedsakelig jobbet med nyheter og dokumentarfilm. Men jeg har også vært forbrukerjournalist i TV2 hjelper deg, og reist verden rundt som programleder i TV2-programmet Tid for reise.
I NRK Rogaland var jeg programleder og reporter på radio og tv, og i Sandviks Nordic Media var jeg direktør og redaktør for et økosystem av nettsider, podkaster og apper i flere land.

Jeg har studert dokumentarproduksjon, privatrett, samfunnsfag, italiensk og IKT-sikkerhet ved universitetene i Oslo, Stavanger og Bergen samt Høgskulen i Volda. 

Jeg elsker å fortelle gode historier, og jobber mye med film og podkast, og tekst i ulike former. Jeg har regissert 14 dokumentarfilmer og laget 6 podkastserier.

Min store interesse er krigshistorie, og jeg jobber mye med å dokumentere historiene til overlevende etter krig.
Jeg er også reiseleder for Hvite busser og reiser til krigsminnesteder sammen med ungdom for å reflektere rundt viktigheten av demokrati og menneskerettigheter.

Nå bruker jeg mesteparten av tiden min som politisk rådgiver for ordføreren i Stavanger. 

Jeg er også rådgiver i Strategisk krisekommunikasjonsteam, SKT, hos Operatørenes forening for beredskap (OFFB), og trener ulike operatørselskaper på norsk sokkel i mediehåndtering og krisekommunikasjon.

I tillegg driver jeg filmselskapet Untold Stories AS.