Podkast

Jeg har laget flere podkastserier, om alt fra varsling til krig og graviditet. Jeg følger prosessen fra ide til ferdig produkt. Jeg har profesjonelt portabelt opptaksutstyr, men samarbeider også med flere lyddesignere med tilgang til profesjonelle studioer.

Fløyteblåserne - en podkast om varsling.

Fløyteblåserne er en podkast om varsling som fenomen. Et tema som er viktig - og vanskelig. Vi møter varslere, de som blir varslet på, advokater, sosiologer og psykologer gjennom ti episoder.

Publisert i februar 2023.

Hør den her

Kvinner i krig

10 kvinners møte med krig, og konsekvensene av flukt og tap av frihet. 
Vi møter motstandskvinner fra konsentrasjonsleiren Ravensbrück, og får historier om barn som ble forlatt av en traumatisert mor, var fange i Theresienstadt, opplevde bombingen av Holen skole i Laksevåg, som var på flukt fra bombene i Narvik, og som foreldreløs tenåring måtte flykte fra Kongo.

Hør den her

Stemmer fra Sachsenhausen

De fleste norske stemmene fra Sachsenhausen er nå borte. 10 av dem kan du høre i denne podkasten. Nær 2500 norske konsentrasjonsleirfanger satt i Sachsenhausen under andre verdenskrig. Intervjuene ble tatt opp i årene 1995 - 2010.

Publisert i september 2022.

Hør den her. 

Gravid uke for uke - Babyverden

Gravid uke for uke følger fosterets utvikling gjennom hele graviditeten. I 40 uker, fra unnfangelse til fødsel, forteller vi deg hvordan babyen utvikler seg, og hva som skjer med deg som er gravid.

Publisert i januar 2019.

Hør den her.

Babyens første år

I 12 episoder, måned for måned, får du gode tips om hva du kan gjøre for å styrke barnets utvikling, og råd til deg som forelder.

Publisert i desember 2022.

Hør den her:

Babyverden

Babyverden gir deg gode og troverdige svar på det du lurer på om graviditet og småbarnstid. Babyverden snakker med en ekspert i hver episode. 

Publisert i 2019.

Lytt her: